Utrustning och resor för jägaren

Jaktstil.se är en e-butik med fokus på kläder och utrustning för jakt och friluftsliv. I utbudet finns även jaktresor – både i Sverige och utomlands. Sortimentet är handplockat och inspirerat av den engelska stilen vad gäller jaktmode och det finns produkter för både dam, herr och barn.

Om jaktstil

Jaktstil.se är en e-butik som startades till följd av att grundaren helt enkelt tyckte att det saknades en sådan butik på nätet. Butiken lanserades i december 2018 och sedan dess har teamet förstärkts med fler anställda och ett bredare sortiment.

Butikens vision är att kunderna ska ha tillgång till ett annorlunda utbud när det kommer till jaktmode – utan att det ska behöva kosta för mycket.

Produktutbud för jakt

Jaktstil.se tycker att jaktkläder ska vara både snygga, funktionella och av hög kvalitet men utan att det ska behöva kosta allt för mycket. Personerna bakom butiken har därför handplockat sitt sortiment och produktutbudet hittas bland annat följande kategorier:

  • Ytterkläder – jackor, byxor, värmande mellanlager, handskar
  • Övriga kläder– skjortor, kavajer
  • Tillbehör och accessoarer – knivar, väskor, vapenfodral
  • Skor och kängor

Vildsvinsjakt i Nyköping

En av jaktresorna som erbjuds är vildsvinsjakt i Nyköping – närmare bestämt på Tista slott. Här finns några av Sveriges bästa jaktmarker och därmed chans för lyckad jakt. Jaktresan arrangeras för grupper om minst 3–4 personer, men med möjlighet att vara upp till ca 10 deltagare per tillfälle. Vid bokning erbjuds även möjlighet till middag och övernattning på slottet.

Jaktresa i Sydafrika

Keta Park är ett privatägt område som i samarbete med Jaktstil bjuder in till jaktupplevelser utöver det vanliga. I området finns bland annat bufflar och antiloper och tillsammans med en så kallad spårare ger sig gruppen i väg, på en förhoppningsvis lyckad buffeljakt.

I området finns även möjlighet att åka på safari med chans att se både giraffer, noshörningar och lejon. Deltagare på resan bor på ”Sable Lodge” – ett lyxigt boende i sann sydafrikansk anda. Priset för en sådan resa ligger på från 126 000 kr per person och då ingår mat, boende, flyg, transport till och från flygplatsen samt även jakt och fällningsavgift.

Intresseanmälan för dom olika resorna finns att fylla i på Jaktstil.se, under informationen kring respektive resa.

Publicerat i Ny